Diensten

 diensten

Dekadvies (diensten)

Uiteraard willen we onze klanten graag adviseren over de hengsten keuze. We zullen daarbij niet alleen uitgaan van de hengsten die we zelf vertegenwoordigen maar kijken vooral welke combinatie we het meest geschikt achten. diensten

Met Joris de Brabander aan boord hebben we echt de kenner in huis voor een waardevol advies.

Insemineren en merrie begeleiding

Ons basis station is in Bunschoten waar de dierenarsten van Wellensiek de merrie begeleiding en de inseminatie verzorgen. Zeer vakkundig en altijd met een zeer goed resultaat. Er zijn voldoende stallen aanwezig bij stal groenedaal om de merrie gedurende de inseminatie periode te achter te laten.

Daarnaast werken we met 4 partners in het land waardoor er ook een landelijke dekking is partners: Hein peters uit Diever, stal Brinkman uit Twello.

Embryo transplantatie

De begeleiding van embryotransplantatie doen we in samenwerking met Myrthe Wessel en Joris de Brabander. Embryotransplantatie is een instrument wat heel goed in gezet kan worden als je beschikt over een uitzonderlijke sportmerrie.

Tijdens de sportcarrière is het dan toch mogelijk nakomelingen te fokken. Ook als de sport merrie reeds met pensioen is dan is ET zeer interessant. Mocht u advies willen of ET is voor u is zijn we graag bereid met u mee te denken.

Opleiding en uitbrengen in de sport

In samenwerking met Alice naber Lozeman en Angela Kollee is het mogelijk om paarden te laten opleiden en uit te brengen in de sport. Uiteraard zullen we de eigenaren voorzien van een goed advies. Uitbrengen in de sport heeft immers alleen zin als er sprake is van een getalenteerd paard met een sport toekomst. Na elke 2 maanden zal er grondig geëvalueerd worden.