Magic Coconut

Magic Coconut

(Carrera VDL x Coconut Grove

 

Jaar:2017

Maat:170

Kleur :bruin

Stamboek:KWPN

Niveau:

GGK:

 

 

*NIEUW ARTIKEL*

07-04-2020 Trotse fokker Patrick Verbakel: gewoon heel goed, als veulen al

 

Informatie

Magic Coconut komt nog maar net kijken maar hij heeft heel veel mee om een topper te worden. Vader en moeder zijn dat al, waarbij de topafstamming van Magic Coconut wat betreft het springen gecombineerd is met een flinke scheut volbloed, wat hem extra geschikt zal maken voor de eventingsport.

Vader Carrera VDL heeft met de wereldtoppers Cardento en Baloubet du Rouet natuurlijk een ijzersterke basis. Maar laten we zijn moeder Vantiels Esprit niet vergeten, die internationaal 1m45 sprong en de halfzus is van de beroemde springhengst Tinka's Boy die met Markus Fuchs internationaal geschitterd heeft. Carrera VDL heeft heel wat jaren topsport achter de rug met vele topklasseringen tot op het hoogste 1m60-niveau met Jur Vrieling.

Moeder van Magic Coconut - Coconut Girl

Moeder van Magic Coconut is de Imponerende elite-merrie Coconut Girl die op alle onderdelen goed uit de voeten kan onder Patrick Verbakel die haar ook fokte: ze springt 1m35, loopt Z2 dressuur en is zeer succesvol op internationaal 3*/4*-niveau eventing. Het Nederlands kampioenschap 2019 op 3*-niveau in Varsseveld was en van de hoogtepunten voor Coconut Girl.

Magic Coconut is nu al een imponerende hengst die maat en vermogen mee zal geven en die in staat is om de gangen van zijn nakomelingen te verbeteren.