skip to Main Content
Magic Coconut
Magic Coconut
Magic Coconut

Magic Coconut

Carrera VDL x Coconut Grove XX
uit de 4* sportmerrie Coconut Girl

Magic Coconut komt nog maar net kijken maar hij heeft heel veel mee om een topper te worden. Vader en moeder zijn dat al, waarbij de topafstamming van Magic Coconut wat betreft het springen gecombineerd is met een flinke scheut volbloed, wat hem extra geschikt zal maken voor de eventingsport.

Magic Coconut is nu al een imponerende hengst die maat en vermogen mee zal geven en die in staat is om de gangen van zijn nakomelingen te verbeteren.  Amazone Renske Kroeze kenmerkt hem als een fijne bewerkbare hengst met een top-instelling en met veel overzicht.  Bovendien heeft hij veel balans en een uitmuntende galop. Renske gaat Magic Coconut in 2021 uitbrengen in de Dutch Eventing Young Horse Trials-competitie voor 4-jarige eventingpaarden èn in de Blom Cup, de competitie voor springpaarden.

Vader Carrera VDL heeft met de wereldtoppers Cardento en Baloubet du Rouet natuurlijk een ijzersterke basis. Maar laten we zijn moeder Vantiels Esprit niet vergeten, die internationaal 1m45 sprong en de halfzus is van de beroemde springhengst Tinka’s Boy die met Markus Fuchs internationaal geschitterd heeft. Carrera VDL heeft heel wat jaren topsport achter de rug met vele topklasseringen tot op het hoogste 1m60-niveau met Jur Vrieling.

Moeder van Magic Coconut is de imponerende elite-merrie Coconut Girl die op alle onderdelen goed uit de voeten kan onder Patrick Verbakel die haar ook fokte: ze springt 1m35, loopt Z2 dressuur en is zeer succesvol op internationaal 3*/4*-niveau eventing. De overwinning in het Nederlands kampioenschap eventing 2019 op 3*-niveau in Varsseveld was een van de hoogtepunten voor Coconut Girl.

Informatie

Jaar: 2017

Maat: 1m70

Kleur: bruin

Stamboek: KWPN

Ggk: AES

61% Volbloed

Dektarief

€ 850,-

Prijs is exclusief inseminatie, dierenartskosten, stalling en verzendkosten sperma.
Bij gust: € 300,-

Bekijk Horsetelex
Back To Top