skip to Main Content
Moreno Grove
Moreno Grove
Moreno Grove

Moreno Grove

Herald 3 x Coconut Grove XX
Heraldik-bloed en een uitmuntende moederlijn: bloed, moed en karakter

Moreno Grove uit de Übertje-stam is gemaakt voor de eventingsport! Deze jonge hengst is gezegend met een top-karakter en heeft geweldig veel mee om uit te groeien tot een grootheid. Janneke Boonzaaijer gaat Moreno Grove in 2021 uitbrengen in de Dutch Eventing Young Horse Trials-competitie voor 4-jarige eventingpaarden èn in de Blom Cup, de competitie voor springpaarden.

Vader is de 1m60 springende Herald 3, een van de hengsten die het belangrijke Heraldik-bloed voeren. De Volbloed Heraldik heeft zelf op 1m50-niveau gesprongen en heeft in de vererving heel veel goeds voortgebracht in de spring- en eventingsport. Onze verwachting is dan ook dat Moreno Grove in de voetsporen kan treden van zijn vader en grootvader als het gaat om het waarde toevoegen in de eventing-fokkerij.

Janneke Boonzaaijer beschrijft Moreno Grove als een zeer werkwillige hengst met een super galop, een goede sprong en veel moed. Dat zien we eigenlijk bij alle Herald 3-nakomelingen: moed, werkwilligheid en fantastisch kunnen galopperen en springen. Ook Moreno Grove is een zeer nuchter bloedpaard, op en top rustig in de aanleuning en met scherpte als het nodig is. Kortom, alle ingrediënten voor een top eventer.

Ook de moederlijn mag er zijn. Moeder, grootmoeder en overgrootmoeder hebben alle drie een sportpredicaat èn ze hebben op 1m35-niveau of hoger gesprongen. Deze moederlijn heeft al zeer veel succesvolle paarden gebracht die op internationaal niveau acteren. Ook de goedgekeurde hengst Investment IB komt uit deze stam. Diny Markhorst, fokker van Moreno Grove, heeft bewust gekozen voor Herald 3 om voor de eventingsport iets goeds te kunnen brengen. Wij geloven daar zeker en vast in en we zijn haar erg dankbaar voor dit mooi fokproduct. Op zoek naar bloed, moed en een topsport karakter? Dan is Moreno Grove de juiste keuze!

Informatie

Jaar: 2017

Maat: 1m68

Kleur: donkerbruin

Stamboek: KWPN

Ggk: AES

70% Volbloed

Dektarief

€ 850,-

Prijs is exclusief inseminatie, dierenartskosten, stalling en verzendkosten sperma.
Bij gust: € 300,-

Bekijk Horsetelex
Moreno Grove
Moreno Grove
Back To Top