Moreno Grove

Moreno Grove

(Herald 3 GFE x Coconut Grove)

 

Jaar: 2017

Maat:1m65

Kleur: donker bruin 

Stamboek:KWPN

Gkk:AES

Niveau:

 

*NIEUW ARTIKEL* 07 - 04 - 2020 Trotse fokker Patrick Verbakel: gewoon heel goed, als veulen al.  Bekijk artikel >

Moreno Grove uit de Übertje-stam is gemaakt voor de eventingsport! Deze jonge hengst is gezegend met een top-karakter en heeft geweldig veel mee om uit te groeien tot een grootheid.

Vader is de 1m60 springende Herald 3, een van de hengsten die het belangrijke Heraldik-bloed voeren. De Volbloed Heraldik heeft zelf op 1m50-niveau gesprongen en  heeft in de vererving heel veel goeds voortgebracht in de spring- en eventingsport. Onze verwachting is dan ook dat Moreno Grove in de voetsporen kan treden van zijn vader en grootvader als het gaat om het waarde toevoegen in de eventing-fokkerij.

Janneke Boonzaaier beschrijft Moreno Grove als een zeer werkwillige hengst met een super galop, een goede sprong en met veel moed. Dat zien we eigenlijk bij alle Herald 3-nakomelingen: moed, werkwilligheid en fantastisch kunnen galopperen en springen. Ook Moreno Grove is een zeer nuchter bloedpaard, op en top rustig in de aanleuning en met scherpte als het nodig is. Kortom, alle ingrediënten voor een top eventer.

Ook de moederlijn mag er zijn. Moeder, grootmoeder en overgrootmoeder hebben alle drie een sportpredicaat èn ze hebben op 1m35-niveau of hoger gesprongen. Deze moederlijn heeft al zeer veel succesvolle paarden gebracht die op internationaal niveau acteren. Ook de goedgekeurde hengst Investment IB komt uit deze stam. Diny Markhorst, fokker van Moreno Grove, heeft bewust gekozen voor Herald 3 om voor de eventing iets goeds te kunnen brengen. Wij geloven daar zeker en vast in en we zijn haar erg dankbaar voor dit mooi fokproduct. Op zoek naar bloed, moed en een topsport karakter? Dan is Moreno Grove de juist keus!