Nearly Perfect de la Brasserie

Nearly Perfect de la Brasserie

(Vigo D'arsouilles x Karacondo)

 

Ggk: NRPS, SBS

Maat: 1m67

Volbloed percentage: 54%

Kleur: Vos

Geboorte jaar: 2013

 

 

 

 

Ruiter: Renske Kroeze

Discipline: Cross Country

[/span6]

Nearly Perfect de la Brasserie is sinds 2016 in eigendom van Dutch Eventing Stables. Een prachtige hengst met een formidabele springtechniek, die met gemak goedgekeurd werd bij het SBS als springpaard.

Zijn vader Vigo d’Arsouilles, behoeft nauwelijks nog toelichting.  De wereld kampioen van 2010 is na zijn sportcarrière  een fenomeen geworden in de fokkerij met veel nakomelingen in de wereldtop. Met twee goed gekeurde zonen, die ook zeer succesvol zijn in de Eventingsport en als 6 en 7 jarige al mee kunnen met de absolute wereld top, is ook hier sprake kwaliteit. Naast Vigo als vader is bij Nearly wellicht voor zijn Eventing talent, zijn moeder Gazelle de la Brasserie nog wel belangrijker.

Deze Olympische merrie van Karin Donckers heeft alle
grote toernooien gelopen en deed altijd mee in de top.

Olympische spelen

2008 Hong Kong – The Beijing Olympic Games 9e plaats
2012 London – London Olympic Games 15e plaats

Wereldkampioenschappen

2006 Aachen 13e plaats
2010 Lexington 4e plaats

Europese kampioenschappen

2006 Pratoni del Vivaro ITL
2009 Fontainebleau FRA 6e plaats
2007 Kentucy 4* 5e plaats
2009 Badminton 4* 7e plaats

Nearly Perfect is genetisch gezegend met Olympische genen en laat dan ook in de sport zien dat hij het van geen vreemde heeft.

Renske Kroezen bracht dit jaar de 6-jarige Nearly  zeer succesvol uit op 2 * niveau Eventing. Ze waren op het NK voor 6-jarigen,  3een ook in de CIC 2* in Emmeloord kwamen ze in bronzen positie op het podium. Ook in Arville bij zijn 2* debuut in de 6-jarige rubriek,  liep Nearly fantastisch en werd 8ste.

Nearly beheerst inmiddels alle drie de onderdelen en is een zeer nuchtere, atletische hengst met veel sport kwaliteiten. Nearly geeft aan zijn nakomelingen zijn atletische bouw door en geeft nuchtere karakters. Ook in het springen kan hij probleemloos meekomen met zijn leeftijdsgenoten en zal dit jaar 1.30 gaan lopen.

[/row]