skip to Main Content

Nearly Perfect de la Brasserie

Wereldkampioen Vigo d’Arsouilles x Karacondo
Uit de Olympische 5*-merrie Gazelle de la Brasserie

Nearly Perfect de la Brasserie is een prachtige hengst met een formidabele springtechniek, die met gemak goedgekeurd werd bij het SBS als springpaard. Hij beheerst in de eventingsport alle drie de onderdelen en is een zeer nuchtere, atletische hengst met veel sportkwaliteiten. Nearly geeft aan zijn nakomelingen zijn atletische bouw door en geeft nuchtere karakters. Ook in het springen kan hij probleemloos meekomen met de beste van zijn leeftijdsgenoten.

Zijn vader Vigo d’Arsouilles behoeft nauwelijks nog toelichting.  De wereldkampioen van 2010 is na zijn sportcarrière een fenomeen geworden in de fokkerij met veel nakomelingen in de wereldtop. Met twee goedgekeurde zonen, die ook zeer succesvol zijn in de eventingsport en als 6-en 7-jarige al mee kunnen met de absolute wereldtop, is ook hier sprake kwaliteit.

Voor het eventing-talent van Nearly Perfect de la Brasserie is naast vader Vigo d’Arsouilles misschien zijn moeder Gazelle de la Brasserie nog wel belangrijker. Deze Olympische merrie heeft met Karin Donckers alle grote toernooien gelopen en ze deed altijd mee in de top:

Olympische Spelen: 2008 Hong Kong 9e plaats, 2012 London 15e plaats
Wereldkampioenschappen: 2006 Aachen 13e, 2010 Lexington 4e plaats
Europese kampioenschappen: 2006 Pratoni del Vivaro, 2009 Fontainebleau 6e plaats
Topwedstrijden: 2007 4* Kentucky 5e plaats, 2009 4* Badminton 7e plaats

Nearly Perfect de la Brasserie is gezegend met Olympische genen en laat in de sport zien dat hij het van geen vreemde heeft. Renske Kroezen bracht al in 2019 de 6-jarige Nearly zeer succesvol uit op 2* niveau eventing. Ze waren 3e op het NK voor 6-jarige en ook in de CIC 2* in Emmeloord werden ze derde. Ook in Arville bij zijn 2*-debuut bij de 6-jarige liep Nearly fantastisch en werd hij 8ste.

Informatie

Jaar: 2013

Maat: 1m67

Kleur: vos

Ggk: NRPS, SBS

Niveau: 1m30 spr,  2* evt

54% Volbloed

Dektarief

€ 1000,-

Prijs is exclusief inseminatie, dierenartskosten, stalling en verzendkosten sperma.
Bij gust: € 300,-

Bekijk Horsetelex
Back To Top