skip to Main Content

Next Level Leipheimer Dutch ES

Leipheimer van 't Verahof x 3 Times A Lady

Hij is pas drie jaren oud maar wat een belofte is Next Level Leipheimer Dutch ES! Een heel complete, lang gelijnde en atletisch gebouwde hengst. 70% Volbloed maar indrukwekkend nuchter in zijn hoofd. Hij springt fantastisch met vermogen en snelle reflexen. En hij heeft een enorm ruime galop meegekregen, waarmee hij in het terrein op een gemakkelijke natuurlijke manier heel veel meters kan maken. Bovendien zal Next Level Leipheimer Dutch ES zeker maat toevoegen, hij is nu al bijna 1m70.

Vader is Leipheimer van het Verahof, de Vigo d’Arsouilles uit de geweldige Volbloed-merrie Southern Queen die internationaal op 4*-niveau loopt met Karin Donckers. Als 8-jarige al de Olympische kwalificatie binnen voor Tokio! Vader Vigo d’Arsouilles behoeft als wereldkampioen weinig toelichting, maar zijn moeder is minstens even succesvol: Southern Queen staat aan de wieg van een zeer succesvolle spring- en eventinglijn. Leipheimers volle broer Fletcha van’t Verahof werd met Karin Donckers zesde op de WEG 2014 in Caen nadat ze eerder ook al Belgisch kampioen werden in 2013. Een andere volle broer, Extebaria van ’t Verahof, liep eveneens eventing op internationaal driesterrenniveau onder Karin Donckers. Heras van ’t Verahof (v. Carabas van de Wateringhoeve) sprong dan weer 1m60.

Moeder is de 18-jarige 2* eventingmerrie 3 Times A Lady, een prachtige, grote, moderne merrie van de Volbloed Roven die zelf 1m40 sprong uit de Faram x Zeoliet-merrielijn waarvan heel veel kinderen op een zeer aansprekend niveau in de sport hebben gelopen. 3 Times A Lady was op concours altijd op tijd binnen met haar heel fijne, grote galop. Ze liep  probleemloos een Z-dressuur proef met prachtige resultaten en ze liet zich zien als een heel fijn springpaard. Op voordracht van toenmalig bondscoach Martin Lips heeft Dutch Eventing Stables deze merrie aangeschaft, daarna heeft zij een zeer succesvolle sportperiode gekend met Angela Kollee als best presterende combinatie van het Nederlands team op het EK junioren. Na haar sportcarrière is 3 Times A Lady ingezet voor de fokkerij met inmiddels vier nakomelingen.

Informatie

Jaar: 2018

Maat: 1m68

Kleur: vos

Stamboek: KWPN

Ggk: NRPS

74% Volbloed

Dektarief

€ 750,-

Prijs is exclusief inseminatie, dierenartskosten, stalling en verzendkosten sperma.
Bij gust: € 300,-

Bekijk Horsetelex
Back To Top