Skip to content

Nothing Else Dutch ES

Odilon x 3 Times A Lady

Nothing Else Dutch ES is de eerste goedgekeurde eventing-hengst bij het NRPS. Vader is de SBS-goedgekeurde Odilon, een zoon van Vigo d’Arsouilles uit een Volbloed-moeder, een bewezen heel goede combinatie dus. Samen met de bewezen eventing-merrie 3 Times A Lady bracht dat de jonge hengst Nothing Else Dutch ES: 70% Volbloed maar 100% een geweldig goed springpaard!

Nothing Else beschikt namelijk over een extreem goede springtechniek, heel vlugge reflexen en een indrukwekkend vermogen. Daarnaast is hij ook heel werkwillig en scherp in zijn reacties. Nothing Else Dutch ES kan zowel voor het springen als voor de eventing-richting ingezet worden. Als jonge hengst maakt hij direct indruk bij optredens aan de hand of in het vrij-springen.

Zijn moeder is de 19-jarige 2* eventingmerrie 3 Times A Lady, een prachtige, grote, moderne en indrukwekkende merrie van de Volbloed Roven die zelf 1m40 sprong. Ze komt uit de Faram x Zeoliet-merrielijn waarvan heel veel kinderen op een zeer aansprekend niveau in de sport hebben gelopen. Altijd op tijd binnen met haar heel fijne, grote galop, probleemloos een Z-dressuur proef kunnen lopen met prachtige resultaten èn een fijn springpaard.

Op voordracht van toenmalig bondscoach Martin Lips heeft Dutch Eventing Stables deze merrie aangeschaft. Met Angela Kollee werd 3 Times A Lady de beste Nederlandse combinatie op het EK Junioren met een knappe 18e plaats. Na haar sportcarrière is 3 Times A Lady ingezet voor de fokkerij met inmiddels vier nakomelingen.

Informatie

Jaar: 2018

Maat: 1m67

Kleur: bruin

Stamboek: KWPN

Ggk: NRPS

74% Volbloed

Dektarief

€ 750,-

Prijs is exclusief inseminatie, dierenartskosten, stalling en verzendkosten sperma.
Bij gust: € 300,-

Voorwaarden

Bekijk Horsetelex
Back To Top