Skip to content

Ramiro B

Calvani x Wendekreis
Top-vererver voor eventing

Ramiro B was altijd succesvol als jong paard. In Ierland won hij als 4-jarige al het Indoor Spring Championship. In 1999 won hij bij de 5-jarige, twee jaar later won hij bij de 6/7-jarige. Niet veel later liep hij op het allerhoogste internationale 1m60-niveau. Ramiro B heeft een excellent temperament en karakter, net als zijn nakomelingen, waarbij altijd de werklust opvalt. Ramiro B is in staat om de bewegingen en het type te verbeteren. Zijn nakomelingen springen van nature zeer overtuigend.

Zoals zoveel warmbloedhengsten, heeft Ramiro B een bloedmerrie nodig voor de beste eventingpaarden. Gezien de kwaliteit van zijn nakomelingen tot nu toe kan een halfbloed-merrie echter ook geweldige nakomelingen leveren met veel aanleg voor eventing.

Wat dacht je van Cooley Master Class, met Oliver Townend winnaar van de Kentucky Horse Trials en Burnham. Of Willingapark Cooley die met Oliver Townend Boekelo won, maar ook Burnham en Strzegom. Of beroemde eventinggrootheden als Ballynoe Castle, Noble Bestman of Cooley Monsoon.

Ramiro B bracht daarnaast ook heel veel goede springpaarden, zoals Ramiro Cruise met Edwina Tops-Alexander, Samgemjee, waarmee Edward Doyle voor Ierland deelnam aan de Nations Cup en Heracross met Nick Skelton, Lauren Hough en Paris Sellon.

Informatie

Jaar: 1994

Maat: 1m68

Kleur: bruin

Stamboek: BWP

Niveau: 1m60

Ggk: ISH

33% Volbloed

Dektarief

€ 1300,-

Prijs is exclusief inseminatie, dierenartskosten, stalling en verzendkosten sperma.
Bij gust: € 300,-

Voorwaarden

Bekijk Horsetelex
Back To Top