Skip to content

Over Dutch Eventing Stables

Dutch Eventing Stables wil graag een fundamentele bijdrage leveren aan de fokkerij van top-eventers. Daarnaast wil Duch Eventing Stables ook getalenteerde ruiters ondersteunen in het ontwikkelen van hun topsport-carrière.

De eventingsport blijft groeien in populariteit en dat betekent dat er steeds meer vraag gaat komen naar goede eventing-paarden. Dat willen we als Dutch Eventing Stables maximaal ondersteunen.

Vanuit onze stal in Putten brengen we dat met onze fokkerij zelf in praktijk maar we zien het breder. Daarom organiseren we ook hengstenshows, keuringen, competities voor jonge eventingpaarden en veilingen.

Dat doen we zoveel mogelijk in samenwerking met organisaties als KNHS, KWPN, AES en NRPS. In onze visie is het heel belangrijk dat fokkerij en sport erg nauw met elkaar samenwerken. We zijn dan ook heel blij dat onze initiatieven zeer breed gedragen worden.

Dutch Eventing Stables blijft ook in de toekomst deze verbinding stimuleren. Om uiteindelijk op de Olympische Spelen champagne te kunnen drinken op Nederlands succes!

Komende events

Nationale Veulenkeuring Eventing 2023
Rubble
Veiling eventingpaarden 2021
Afstammelingkeuring
Eventing Hengstenshow 2021
Back To Top