Over ons

DES1

Wishful thinking Gerdine Frens EK junioren 2015

Dutch Eventing Stables

Dutch Eventing Stables wil graag een fundamentele bijdrage leveren aan het fokken van top eventers en getalenteerde Ruiters ondersteunen in het ontwikkelen van een topsport carrière.

Daarnaast willen we graag de eventing fokkerij maximaal stimuleren. Dit doen we door hengsten shows te organiseren, keuringen te initiëren en voor fokkers acties te ondernemen om de afzet te bevorderen.

We merken dat onze acties zeer gewaardeerd worden door de KNHS en KWPN en daar waar mogelijk werken we samen

Dutch Eventing Stables dankt alle mensen van het eerste uur die met hart en ziel meewerken aan dit fok en sportprogramma !! Zonder jullie inzet en tomeloze energie was dit initiatief nooit van de grond gekomen !!

In onze visie is het heel belangrijk dat Fokkerij en sport erg nauw met elkaar samenwerken. We zijn dan ook heel blij dat ons initiatief zeer breed gedragen wordt. Dutch eventing stables zal in toekomst deze verbinding altijd blijven stimuleren. Om uiteindelijk op de olympische spelen champagne te kunnen drinken op Nederlands succes!

We zien dat de eventing sport nationaal enorm in op mars is dat betekent dat er steeds meer vraag zal komen voor goede eventing paarden. Iets waar we natuurlijk allemaal goed gebruik van kunnen maken.